ca | en
NULL
Event |

Desbloquejant el nostre futur : El nostre dret a la independència

La conferència d'autodeterminació de L'Aliança Lliure Europea a la ciutat de Barcelona promet ser un esdeveniment de reflexió i enriquidor. On es reuniran experts i representants polítics, per promoure el diàleg i inspirar l'acció cap a l'autodeterminació.

L'objectiu principal de la conferència és promoure i defensar el principi d'autodeterminació. L'autodeterminació és un dret humà fonamental que permet a les persones i les comunitats prendre decisions sobre el seu futur polític, econòmic, social i cultural. Aquesta conferència és una oportunitat per comprometre's amb un dels principis fonamentals dels drets humans i l'apoderament en un entorn dinàmic i culturalment ric. Té com a objectiu promoure la conscienciació, l'intercanvi de coneixements, els debats sobre polítiques, el treball en xarxa i la defensa relacionada amb el principi d'autodeterminació.

Ofereix una perspectiva internacional sobre la independència. Els assistents poden aprendre de les experiències i els reptes als quals s'enfronten diverses regions i aplicar aquestes lliçons al seu propi context

Lloc: Univeristat Pompeu Fabra- Campus Ciutadella.
C/Ramon Trias Fargas 25-27. Barcelona

Horari

18:00 - Inici 

Presentació a càrrec de Jordi Solé, diputat al Parlament Europeu i President de L'Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu.

Taula rodona

  • Yves-François Blanchet -  Membre de la Cambra dels Comuns del Canadà i líder del Bloc Quebecois.
  • Hervør Pálsdóttir - Membre del Parlament de les Illes Fèroe pel partit Tjóðveldi
  • Liz Saville Roberts - Membre del Parlament de Westminster per Plaid Cymru
  • Idurre Bideguren Gabantxo - Membre del senat Espanyol per Euskal Herria  Bildu 

Panell Final

  • Michael Russell - President del Scottish National Party, antic membre del Parlament escocès i exministre del Govern Escocès
  • Oriol Junqueras -  President d'Esquerra Republicana de Catalunya, exdiputat al Parlament de Catalunya, exvicepresident de la Generalitat.

Moderat per Helle Kettner

Responsible MEPs

François Alfonsi
François Alfonsi
Member
Ana Miranda
Ana Miranda
Member
Piernicola Pedicini
Piernicola Pedicini
Member
Diana Riba i Giner
Diana Riba i Giner
Member
Jordi Solé
Jordi Solé
EFA President and first Vice President of the Greens/EFA Group

Please share