ca | en
NULL
Event |

Desbloquejant el nostre futur : El nostre dret a la independència

La conferència d'autodeterminació de L'Aliança Lliure Europea a la ciutat de Barcelona promet ser un esdeveniment de reflexió i enriquidor. On es reuniran experts i representants polítics, per promoure el diàleg i inspirar l'acció cap a l'autodeterminació.

L'objectiu principal de la conferència és promoure i defensar el principi d'autodeterminació. L'autodeterminació és un dret humà fonamental que permet a les persones i les comunitats prendre decisions sobre el seu futur polític, econòmic, social i cultural. Aquesta conferència és una oportunitat per comprometre's amb un dels principis fonamentals dels drets humans i l'apoderament en un entorn dinàmic i culturalment ric. Té com a objectiu promoure la conscienciació, l'intercanvi de coneixements, els debats sobre polítiques, el treball en xarxa i la defensa relacionada amb el principi d'autodeterminació.

Ofereix una perspectiva internacional sobre la independència. Els assistents poden aprendre de les experiències i els reptes als quals s'enfronten diverses regions i aplicar aquestes lliçons al seu propi context

Lloc: Univeristat Pompeu Fabra- Campus Ciutadella.
C/Ramon Trias Fargas 25-27. Barcelona

Horari

18:00 - Inici 

Presentació a càrrec de Jordi Solé, diputat al Parlament Europeu i President de L'Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu.

Taula rodona

  • Yves-François Blanchet -  Membre de la Cambra dels Comuns del Canadà i líder del Bloc Quebecois.
  • Hervør Pálsdóttir - Membre del Parlament de les Illes Fèroe pel partit Tjóðveldi
  • Liz Saville Roberts - Membre del Parlament de Westminster per Plaid Cymru
  • Idurre Bideguren Gabantxo - Membre del senat Espanyol per Euskal Herria  Bildu 

Panell Final

  • Michael Russell - President del Scottish National Party, antic membre del Parlament escocès i exministre del Govern Escocès
  • Oriol Junqueras -  President d'Esquerra Republicana de Catalunya, exdiputat al Parlament de Catalunya, exvicepresident de la Generalitat.

Moderat per Helle Kettner

Recommended

Event
River
21.06.2023
Event
Przemiany w Europie
03.03.2011

Responsible MEPs

François Alfonsi
François Alfonsi
Member
Ana Miranda
Ana Miranda
Member
Piernicola Pedicini
Piernicola Pedicini
Member
Diana Riba i Giner
Diana Riba i Giner
Member
Jordi Solé
Jordi Solé
EFA President and first Vice President of the Greens/EFA Group

Please share